Продължаваме Промяната поставя ултиматуми и условия за разговори за съставяне на

...
Продължаваме Промяната поставя ултиматуми и условия за разговори за съставяне на
Коментари Харесай

Нинова: ПП поставя ултиматуми и условия

„ Продължаваме Промяната ” поставя ултиматуми и условия за диалози за сформиране на държавно управление.

Те желаеха от Българска социалистическа партия да отдръпна предложенията си за промени в Изборния кодекс, в подмяна на кодовете от машините, само че това няма да стане.

Това разгласи по време на конференция на левицата водачът й Корнелия Нинова. По думите й партията на Кирил Петков и Асен Василев не си е взела поука от позволените неточности.

„ Не мога да пояснявам какво е желал да каже господин Петков, само че съм очевидец на този диалог, в който той пристигна и сподели: „ Оттеглете закона и ще ви предоставим и на вас кодовете. Това стана в залата на Народно събрание. Дойде пред нас и го съобщи ”, добави водачът на левицата.

Припомняме, че в петък депутатите в Народното събрание спориха над 11 часа за измененията в Избирателния закон. Малко след 22.00 ч. някогашните съдружни сътрудници от „ Продължаваме промяната ” и Българска социалистическа партия влязоха в изострен спор за кодовете на машините. Георги Свиленски разгласи, че социалистите няма да изтеглят настояването да се гласоподава с хартия, тъй като е имал предложение от Кирил Петков – да отдръпват предлагането си и той щял да им даде кодовете от машините. От своя страна някогашният министър председател разясни, че не е бил свестен вярно.

Нинова разяснява още, че левицата среща поддръжка измежду някои депутати по отношение на предложенията им, които са насочени в битката с инфлацията.

Според нея резултатите от последния избор са фалшифицирани.

„ ЦИК трябваше да излезе с отчет има ли разминаване сред протоколите от машините и преброяването на разписките ”, разясни водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР